Jorden Runt på 101 dagar

I mitt första äventyrsprojekt körde jag jorden runt ensam på 101 dagar. Resan var en del av BMWs lansering av deras motorcykel R 1200 GS Adventure och kunde följas varje dag i Expressen och varje vecka i TV4.

Det här är vårt land

Det här är vårt land. En bok som belyser behovet av utländsk arbetskraft. Boken gjordes av mig och författaren Christian Hultkvist

Jorden runt på 8000 kr

Min pappa fick en stroke 2004 och lider av Afasi. När jag skulle ut på mitt andra varv runt jorden i projektet ”Jorden runt på 8000 kr” tog jag med min far. Syftet med resan var att marknadsföra Skodas nya bränslesnåla bil. Resan kunde följas i TV4 Nyhetsmorgon, SVT go kväll och Expressen. Projektet nominerades till ett guldägg och vann Spinn och en Européen Sabre Award som bästa PR-projekt i Europa.

Rörmokare utan gränser

När VVS kedjan Comfort ville stärka sin interna organisation skapades projektet Rörmokare utan gränser. Idén var att bli starkare genom att hjälpa andra. Ett samarbete mellan mig och Prime PR.

Bondeskolan

Ett projekt för att öka kunskapen om matens ursprung. Tillsammans med Svenskt Kött tog jag med Kocken Filip Poon ut bland svenska gårdar för lyfta bondens status bland allmänhet och svenska kockar.

© 2023 by Fredrik Persson